Dameklubben

Kom og hyg dig i dameklubben

Se kontakt info til os nedenfor.....

Hej alle torsdags-damer

I ønskes alle hermed et rigtigt godt nytår.
Ifølge kalenderen er det tid til at forberede den nye golfsæson for Dameklubben i Hirtshals Golf-

klub 2018. 1. start er sat til torsdag, den 5. april, hvis vejret altså tillader det.

... så skynd Jer at melde Jer til – der hænger tilmeldingssedler i damernes opslagmapper i gangen, som vi beder Jer udfylde og lægge i vores postkasse i damernes omklædningsrum. Sidste frist for tilmelding er 5. marts 2018. Der kan også tilmeldes på vedhæftede tilmeldingsblanket til Else Bak eller Ingerlise Thaarup. En del har allerede tilmeldt sig, så de skal intet foretage sig undtagen at be- tale årskontingent

For en god ordens skyld kan vi oplyse at bestyrelsen ser ud som sidste år

Ingerlise Thaarup -formand

tlf. 40409551

Ingerlise.thaarup@skolekom.dk

Nanna Frederiksen – næstformand og madmor

tlf. 26168967

nanna@email.dk

Hanne Eliasen – kasserer

tlf. 40441310

hbeliasen@gmail.com

Else Bak – scorekort og regulering

tlf. 30437285

ebjb@mail.dk

Mette Wagner - sekretær

tlf. 28623059

memaluwa22@gmail.com

Vi håber at se jer alle til en ny sæson, og når vi har alle tilmeldinger på plads, vil vi udsende program for sæsonen 2018, deltager- og e-mailadresseliste, samt spilleplaner for den første måned

Som et nyt tiltag i år har vi indgået et samarbejde med dameklubben i Hjørring.
De kommer til os og spiller i foråret og vi spiller hos dem i august. I vil høre mere når vi nærmer os tiden.
Har I spørgsmål, er I velkommen til at ringe eller maile til en af os fra bestyrelsen.

På gensyn til den nye golfsæson.

Velkommen til nye medlemmer i Torsdags-Dameklubben

Er du ”dame” og medlem af Hirtshals Golfklub, og er dit handicap max. 54 (altså 60 slag),

er du meget velkommen til at deltage i vores damedag8.

Har du lyst til at være medlem af klubben, bedes du venligst udfylde tilmeldingsblanket, der ligger i lomme i Dameklubbens opslagsmappe på væggen i klubhuset, og aflevere den jfr. nedenfor eller blot maile til en fra bestyrelsen

Du kan også få en gratis prøveperiode på 4 uger, hvor du kan gå med en du kender eller en fra bestyrelsen. Du skal blot kontakte den du ønsker at gå med eller en fra bestyrelsen.

Årskontingent for at være medlem er p.t. kr. 150,00. Der betales derudover matchfee med kr. 25,00, hver gang du deltager i en torsdagsmatch. Dette betales til vores konto efter hver måned efter hvor mange gange man har spillet.

Vi starter sæsonen, den 1. torsdag i april måned – hvis vejret tillader det. Der spilles 18 huller hver torsdag – med undtagelse af 1. torsdag i månederne maj, juni, juli, august og september, hvor der er spisning kl. 18.30. og hvor vi mødes i klubben kl. 16.00 og spiller 9 huller i forskellige matchformer. Spisning er p.t. sat til kr. 75,00.

Dameklubben holder torsdag d.3maj 2018 orienteringsmøde, således at medlemmerne kan blive orienteret om, hvad der sker i den nye sæson

Mødet starter med spisning kl. 18.30 – kr. 75,00 pr. kuvert. Du er velkommen til at deltage i mødet. Tilmelding kan ske på tilmeldingsseddel, der ligger på bordet i damernes omklædningsrum, eller ved fremsendelse af mail til en af nedenstående mailadresser.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, jfr. Nedenfor.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen, jfr. ovenfor.

Ingerlise Thaarup

Beretning damedag 2017

Så er sæsonen 2017 desværre slut. D. 28. september var sidste spilledag i denne sæson, som er gået alt for hurtigt og nogen sommer har vi ikke haft, men set over hele sæsonen har vi haft rimeligt spillevejr.

Vi har i år været 49 spillere.
Sæsonen startede med den første match torsdag d.7. april, og vi havde i alt 4 matcher i denne måned.

D. 4. maj havde vi årets for sjov match med efterfølgende orientering om sommerens program og derefter lidt regelundervisning og modeopvisning af Carlos nye kollektion

I juni startede vi med en for sjov match d.1. med spisning.

Derefter var vi d. 18.juni arrangører af matchen ”Slå et slag for kræft”

Birgit Kastrup, Jytte Mortensen, Ruth Andersen og bestyrelsen var tovholdere.

Der deltog 97 og vi fik samlet 22363 kr. ind

Vindere blev

A rækken damer Else Bak

B rækken damer Hanne Eliasen

A rækken herre Jens Samuel

B rækken herre Ole Ottesen

Vi kunne virkelig mærke opbakningen fra de lokale handlende, da vi havde mange flotte præmier og de sponserede også maden efter matchen.

Sponsorerne var: Slagter Winther, Jørgen Thaarup, Super brugsen, Spar Magrethevej, Bygma, Alle bankerne i byen, Mimosa, Matas, Unik, Carlo, Agustson, blomster By Ovesen, Jørgen Urmager.

Alt i alt en god dag hvor vejret var med os. Vi takker for alle dem der deltog og vore sponsorer. Resten af juni spillede vi 3 matcher
Torsdag d. 7. juli havde vi igen spil og spisning.
Resten af juli spillede vi 3 matcher.

D. 4. august igen spisning og spil. Resten af august spillede vi 3matcher

Lørdag d. 2 og søndag d. 3. september var vi på weekendtur til Volstrup golfklub. Vejret var med os og vi spillede både lørdag og søndag. Årets vinder blev Hanne Eliasen, som fik overrakt bjeskflasken. Søndag lavede Mette Wagner hole i one på hul 2 og vi fik alle whisky.

Resten af september spillede vi 3 matcher.

Torsdag d. 5. oktober afholdt vi vores generalforsamling og ingen fra bestyrelsen stoppede så den forbliver som sidste år.

Vi besluttede at vi i 2018 vil indlede et samarbejde med damedagen i Hjørring. De spiller hos os i foråret og vi spiller hos dem i efteråret.
Formand Ingerlise Thaarup