Herreklubben

Information til alle nuværende og fremtidige medlemmer af Herreklubben i HGK.

En ny sæson starter snart og vi glæder os alle til at komme på græs igen efter en lang vinter.

I herreklubben vil vi meget gerne arbejde for at rigtig mange medlemmer i Hirtshals Golfklub bliver medlem i og en del af  vores herreklub der spiller hver onsdag.

Herreklubbens formål er:

• At styrke fællesskabet
  • At medvirke til at nye medlemmer føler sig velkommen
  • At spille med hinanden på tværs af alder og handicap
  • At fastholde og styrke det sociale liv i Hirtshals Golfklub
  • At få et væld af gode oplevelser og godt kammeratskab blandt golfglade herrer

Vi spiller omkring 25 turneringer fra april til oktober og hvert år arrangeres der en udflugt hvor vi spiller en anden bane. Der er 3 fællesspisninger henover sæsonen, og herudover er der flere herrer der hygger sig med at lave deres medbragte mad på vores grill i gården når vejret tillader det.

Vi har i bestyrelsen for sæson 2018 besluttet at foretage nogle ændringer på områder som er nærmere beskrevet nedenfor:

Tilmeldingsprocedure til herredag

Alle der har lyst til at deltage i en herredagsturnering tilmelder sig på Golfbox under klubturneringer på flg. måde:

• Tilmeld dig senest mandag kl. 12 - Klik på den dato hvor du ønsker at spille
  • Klik på det lille rullegardin - her vælger du nu om du vil spille på et hold tidligt (start fra 12.30) eller sent (start fra 15.30)
  • I bemærkningsfeltet kan du f.eks. skrive at du først kan deltage ca. 13.15, så vil turneringslederen prøve at tage hensyn til det.
  • Tryk på tilmeld og du er færdig. Du skal IKKE selv booke tid i Golfbox.

Når tilmeldingsfristen er udløbet laver turneringslederen en startliste og du vil senest om mandagen modtage en mail med din starttid og hvem du er på hold med.

Spilleform for A, B og C rækken

Vi vender tilbage til modellen hvor A og B-rækken spiller slaggolf og C-rækken spiller stableford, dog således at alle den sidste onsdag i måneden spiller slagspil incl. puttekonkurrence.

Betaling af turneringsfee

Betaling af turneringsfee på 25 kr.  kan fremover kun afregnes ved overførsel til herreklubbens konto 7371-1019338 eller via mobilepay til nr. 4019 0814. Det samme er gældende for betaling af årskontingentet på 150 kr.

Vi håber at du som medlem af herreklubben vil tage godt imod ovenstående, og at jer som endnu ikke er medlem får lyst til at deltage om onsdagen, så mange flere kan blive en del af vores fællesskab til stor glæde for os alle og Hirtshals Golfklub.

På gensyn den 4. April

Bestyrelsen for herreklubben