Herreklubben

Så er golfsæsonen startet. Alle herrer som er medlem af Hirtshals Golfklub har mulighed for at deltage i herredagen. Herredagen spilles hver onsdag. Hvis du endnu ikke er medlem af herredagen, kan du kontakte et af ovenstående bestyrelsesmedlemmer.

Årskontingentet til herreklubben er kr. 150,00. Pengene kan indbetales på kontonr. 7371-1019338 i Nordjyske Bank, eller til Hans Olsen ved vores spiseaftener. Herudover betales der et match-fee på kr. 25,00, hver gang du spiller.

Gæstespillere er velkomne, match-fee kr. 50,00. Gæstespillere kan vinde dagspræmier.

I april samt september er det tilladt at spille fredag eller lørdag. De 15 bedste runder i sæsonen er tællende til årspræmier. Alle matcher tæller til electic.

Vi spiller åbningsmatch onsdag, den 5. april fra kl. 15.30 med efterfølgende spisning og informationsmøde.

5. juli er der fællesmatch med spisning og præmieoverækkelse.

Vi holder afslutning lørdag, den 30. september. Se opslag senere.

Information til nye medlemmer:

Har du tid og lyst til at spille golf og have social samvær med andre, så er herreklubben måske noget for dig. Vi spiller i 3 rækker: A, B og C inddelt efter handicap. A-rækken spiller slaggolf og B og C-rækken spiller stableford. Slaggolf er banens par+ max. 4 slag pr. hul.

Tilmelding til herredagsmatcher SKAL ske via golfbox. Starttider bookes via golfbox.

Vejledning til deltagelse i Herreklubbens matcher.

1. Man reserverer spilletidtid i Golfbox på sædvanlig vis.
  2. Man tilmelder sig onsdagsmatchen i Golfbox via klubturneringer (som en normal klubturnering).
  3. De onsdage der er spisning, skal man ligeledes tilmelde sig matchen. Denne tilmelding er alene udtryk for at man deltager i spisningen. Hvis man ønsker at deltage i matchen møder man bare op senest 15.30.
  4. Betalingen for spisning – kr. 100,00 – betales kontant ved hver spisning.
  5. Den ugentlige matchfee kr. 25,00 kan overføres til Herreklubbens konto 7371-1019338 eller betales kontant v/indlæggelse af penge i kuvert, der smides i postkasse i omklædningsrum/herrer.