Spilafvikling for matcher arrangeret af ”Klubber i klubben”

Sommerbane

• Ved match med start inden kl 9, kan der startes med baglæns gunstart. Det vil sige start på hul 1-18-17-16 osv.
  • Bolde, som ikke når at spille hul 1 inden den blokerede tid udløber, mister spilleretten.
  • Ved match start efter klokken 9, startes på hul 1
  • Der slås ud til de bookede tider og ikke før
  • 1-2 gange om året kan der arrangeres gunstart omfattende hele banen. F.eks. ifm afslutningsmatch, besøg fra andre klubber. Ønsker skal meddeles til klubsekretæren ved sæsonstart.
  • Ved rimfrost er banen lukket, indtil dette er væk. Følg anvisningen ved klubhuset.
  • Det er match ledelsen, som har ansvar for at ovenstående overholdes.

Vinterbane

• Frit spil

Baggrund

• For at banen kan fremstå flot til glæde for alle, er det nødvendigt at banens personale kan planlægge og arbejde uforstyrret og effektivt, uden at skulle lukke bolde igennem mere end højest nødvendigt.
  • Tilsvarende er det god golfetikette at vise hensyn til vore greenfee gæster og klubspillere som har booket tid via Golfbox.

På forhånd tak.

Personale og bestyrelse

Marts 2017.

Vi √łnsker at reservere

Reservationskalender for spisning, møder og arrangementer - primært om aftenen i klubhuset.

Her kan I se om der er ledigt og sende en mail for at reservere til jeres arrangement.

Skriv dato, tid og aktivitet og det vil blive noteret i kalenderen. HUSK at få ændret tiden for tyverialarmen!