Spil 3 baner

Som medlem hos os har du mulighed for at spille gratis i både Sindal og Løkken Golfklub.

Du kan også spille for ½ greenfee i 27 andre klubber i nordjylland.

Longdistance medlemmer kan spille Sindal og Løkken for ½ greenfee.

Kom godt igang som ny golfspiller

Kom til Åbent Hus - golfer/non golfer - på Golfens Dag den 30. april 2017 kl 13.00. Se her hvad vi kan tilbyde dig.

Program for nye golfspillere - klik på link i venstre side

Eller du kan kontakte klubben på tlf. 2031 9408 eller info@hirtshals-golfklub.dk

Sammen med prøvemedlemsskab udleveres et gult bagmærke, som skal bæres synligt ved spil på banen.

Allerede når du har spillet Par-3 banen 1 gang med 18 point og fået den mest grundlæggende teori kommer du til at spille den store bane sammen med en fadder.

Når alle prøver er aflagt, kan du melde dig ind som fuldgyldigt medlem. Nu må du spille på klubbens store bane. Melder du dig ind som fuldgyldigt medlem beregnes ordinært kontingent forholdsmæssigt resten af året fra godkendelsen af dit golfkørekort.

Når du er fuldgyldigt medlem, modtager du dit DGU-kort, som giver dig adgang til at spille på andre baner.

Tillykke

Du er nu indehaver af et DGU kort og dermed tilmeldt DANSK GOLF UNION. Det giver dig følgende fordele:

• Du modtager Dansk Golf Unions medlemsblad.
  • Du betaler kontingent i Hirtshals Golfklub og spiller gratis i Sindal- og Løkken Golfklub, dvs. 3 klubber for ét kontingent.
  • Klubben er tilsluttet det Nordjyske Golfsamarbejde SGN, hvilket betyder, at du spiller til halv greenfee på alle SGN-baner (28 baner).
  • Du får mulighed for at deltage i alle klubbens turneringer og andre arrangementer. I starten nok især Begyndermatch hver tirsdag kl. 17.00, hvor begyndere spiller sammen med en fadder.

Vi håber, at du nu eller senere har lyst til at deltage i en eller flere af de klubber i klubben vi har i Hirtshals Golfklub.

Nye golfere 2017

Tirsdag kl. 17.00

• Spil på Par 3 bane / stor bane
  • Hygge, kaffe og præmier