HIRTSHALS GOLFKLUB

Almindelige turneringsbetingelser

1. Klubbens turneringer, bortset fra mesterskaber og turneringer om vandrepokaler, er åbne for alle klubbens medlemmer og for spillere fra andre golfklubber med et EGA-HCP.
  2. Bortset fra mesterskaber og turneringer om vandrepokaler, kræves der mindst 8 deltagere i en række for at gennemføre turneringen.
  3. Aflysning vil blive meddelt ved opslag samt mail til deltagerne.
  4. Eftertilmeldinger accepteres ikke i det øjeblik startlisten er offentliggjort – dog kan der ved udeblivelse på turneringsdagen fyldes op i en række, hvis HCP passer med de øvrige i rækken.
  5. Juniorer kan deltage i alle turneringer med mindre andet fremgår af turnerings-propositionerne.

Hvis der er tilmeldt min. 8 juniorer laves en juniorrække, såfremt turneringens sponsor er indforstået hermed.

1. Turneringsgebyret kr. 80,00 er ens for alle spillere. Gæster betaler desuden greenfee. Der er online-betaling til turneringen. Beløbet bliver opkrævet i forbindelse med tilmelding efter flg. regler:
  • Ved tilmeldingen betaler du turneringsfee jf. turneringens betingelser.
  • Der kan betales med Dankort, VISA og Mastercard.
  • Beløbet trækkes med det samme via PBS på en sikker måde. Ingen vil kunne se dine kort-oplysninger.
  • Fortryder du din tilmelding inden sidste tilmeldingsdato/-tidspunkt, kan din turnerings- og greenfee tilbagebetales ved henvendelse til sekretariatet med oplysning om dine bankoplysninger og medlemsnr. samt hvilken turnering det omhandler.
  • Afbud efter sidste tilmeldingsfrist berettiger ikke til refundering af turnerings- og greenfee.
  1. Tilmelding til turneringer:
    • Tilmelding sker via GolfBox.
    • Tilmeldingsfristen udløber kl. 20.00 – 3 dage før turneringsstart.
    • Startlister opsættes i klubhuset og via Golfbox senest 2 dage før turneringen.
  2. Spilleren skal indmelde sig senest 10 min. før start.
  3. Golfbiler må benyttes i alle turneringer, med mindre der er kørselsforbud på dagen.
  4. Det er tilladt at bruge alle former for afstandsmålere i klubbens turneringer, blot det ikke sinker spillet.

12.  I tilfælde af lige resultater afgøres placeringerne i:

1. SLAGSPIL: Laveste nettoscore /sidste 9/sidste 6/sidste 3/sidste hul/lodtrækning.
  2. STABLEFORD: Ved lige point /sidste 9/sidste 6/sidste 3/sidste hul/lodtrækning.
  3. HULSPIL:”Sudden death”.

13.  Vindere af præmier skal være tilstede ved præmieoverrækkelsen ellers går præmien til den næste i rækken.

Turneringsudvalget, okt.2017